MicroGold

En ny genialisk produkt för inslussning av serum, hyaluronsyra och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter in i huden.

MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 mikronålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom en spiral på utsidan av nålarna.

Med MicroGold kan vi effektivt och relativt smärtfritt leverera aktiva ingredienser i huden och undvika komplikationer.

MicroGold orsakar ingen blödning eller rispor i huden och ger ingen konvalescens efter behandlingen. MicroGold är självklart CE-märkt.

Vad kan MicroGold användas till?

  • Jämnar och slätar ut huden, fina linjer och rynkor
  • Förbättrar ytliga acneärr
  • Minskar oönskade pigmenteringar
  • Smärtfri behandling med minimal risk för rodnad
  • Håravfall

Hur går behandlingen till?
MicroGold behandlingen skapar små, nästan osynliga hål i huden, som låter hyaluronsyra, vitaminer och andra ingredienser att lätt transporteras ner i huden på det djup där de kan göra nytta och skapa långvarig effekt. Huden tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig själv med hjälp av sin egen läkningsprocess. Behandlingen kan utföras i kur med 3-4 veckors mellanrum. Resultatet börjar du se efter 1-2 veckor. Rekommenderas i kur eller som engångsbehandling.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.