Sök
Stäng denna sökruta.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling i Göteborg

Varmt välkommen till min hudvårdssalong  Vackrare Hudhälsa av Linnea.  Mitt namn är Linnea och jag är Auktoriserad Hudterapeut det är jag som tar hand om dig och din hud. Jag utför olika professionella ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling för din hudtyp

Jag anpassar varje ansiktsbehandling och hudvårdsprodukter efter din hudtyp, hudtillstånd och dina individuella behov och önskemål.

Att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar har positiva effekter för en välmående hudhälsa.

En bra intervall att gå på ansiktsbehandling är fyra gånger om året . Vid hudproblem lägger vi upp en plan tillsammans för bästa resultat. Hudvårdskurer skräddarsys efter din hud och behandlingens upplägg.

Ansiktsbehandling  60 min
Förbättra din hudhälsa med skräddarsydd ansiktsbehandling för din unika hud. En uppfräschade, rengörande, stärkande  och återfuktande behandling som gör din hud välmående igen. Hudanalys, exfoliering, ånga vid behov, ansiktsmask och avslutande hudvårdsprodukter.

Ansiktsbehandling Hudterapeutens val 70min
Är det svårt att välja ansiktsbehandling? Boka den här. Din hudterapeut väljer den bästa ansiktsbehandlingen för din hudhälsa. Vi startar behandlingen med en konsultation och hudanalys. Ansiktsbehandlingen och produktvalet på exfoliering, ansiktsmask, serum och cremer anpassas alltid efter vad din hud behöver vid behandlingstillfället. Det blir en unik upplevelse som din hudterapeut väljer åt dig varje gång.

Ansiktsbehandling Tonårsbehandling 50 min
Ansiktsbehandling för dig under 20 år med tonårshud såsom pormaskar, småplitor, akne och oren hud. Vi fokuserar på djuprengöring, portömning, återfuktning. Vi pratar också om hur du ska ta hand om din hud.

Ansiktsbehandling Portömning 50 min
För dig som är i behov av en djuprengörande ansiktsbehandling. Har du orenhud, tilltäppta porer,  pormaskar, akne är det den här ansiktsbehandlingen du ska välja.  Du får exfoliering,  ånga, portömning, ansiktsmask,  serum och creme. 

Ansiktsbehandling C-Vitamin 70 min eller 45 min utan ånga.
Magisk ansiktsbehandling med C-vitamin  som motverkar förtidigt åldrande. Passar dig med mogen, grå, livlös och pigmenterad hud men även för dig som är känslig. Ansiktsbehandlingen är lyxigt skön med mycket ansiktsmassage och hårbottensmassage. Huden får en rejäl C-vitaminboost från c-vitaminampullen som masseras in och den c-vitamin berikande peeloff masken. Främjar kollagenproduktionen och huden återfår elasticitet, spänst och lyster.

Ansiktsbehandling Milier 60 min
Borttagning av milier (inkapslingar av talg) med lansett eller diatermi. Metoden anpassas efter miliernas utseende. Milier är vita till vitgula små talgcystor syns vanligvis runt ögonen eller på kindknotorna. De är ofarliga med kan vara kosmetiskt störande.

Sleeping Beauty 25 min
Din hudterapeut gör kvällsrutinen åt dig. Perfekt ansiktsbehandling för dig som kommer på eftermiddagen.  Din hud får optimala förberedelser för natten. Passar även för dig som är stressad, orolig och behöver komma ned i varv. Behöver du en uppfräschning av huden är Sleeping Beauty ett perfekt val av ansiktsbehandling. Djupt återfuktande och närande,  en pjamas för huden.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.