Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling  60 min
Behandling startar med en hudanalys för att fastställa hudtyp och hudtillstånd. Därefter anpassar vi behandlingen och produktval för att uppnå bästa resultat för din hudhälsa. Huden får en rejäl boost på ett balanserat sätt.

Klassisk Ansiktsbehandling 90min
Behandlingen lämpar sig för alla åldrar och anpassas efter hudtyp och hudtillstånd. Brynplock och foundation ingår om man så önskar.

Ansiktsbehandling Känslig eller torr hud 60 min
Avslappnande och lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Återfuktar torr hud på djupet. Produkterna anpassas efter hudtyp och hudtillstånd.

C-Vitaminbehandling 70 min 
Unik C-vitamin behandling som motverkar förtidigt åldrande. Passar dig med mogen, grå, livlös och pigmenterad hud men även för dig som är känslig. Behandlingen är lyxigt skön och ger huden en rejäl vitaminboost. Främjar kollagenproduktionen och huden återfår elasticitet, spänst och lyster.

Ansiktsbehandling Stora porer 60 min
Behandlingen för dig med stora porer. Aktiva ämnen och mild exfoliering löser upp tilltäppta porer och lockar fram en jämnare hud med mindre synliga och förstorade porer.

Ansiktsbehandling Milier 60 min
Reducering av milier (inkapslingar av talg) med lansett eller diatermi. Metoden anpassas efter miliernas utseende.

Portömning 50 min
Djuprengöring med exfoliering och ånga. Lämpligt för ungdomar och vuxna med orenheter, pormaskar, tilltäppta porer.

Tonårsbehandling 50 min
Passar för dig med tonårshud såsom pormaskar och småplitor. Djuprengöring och fokus på portömning.

Sleeping Beauty 25 min 
Perfekt em/kvällsbehandling där din hud får optimala förberedelser för natten. Du slipper din kvällsrutin. Behandlingen gör den åt dig. Passar även för dig som är stressad, orolig och behöver komma ned i varv. Behöver du en uppfräschning av huden är Sleeping Beauty ett perfekt val. Djupt återfuktande och närande,  en pjamas för huden.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.