Sök
Stäng denna sökruta.

Release Peeling

Release Peeling hårborttagning av oönskad hårväxt i ansiktet.  Nu kan du få hjälp med din hårväxt i ansiktet. Den unika ansiktsbehandlingen Release  Peeling ger dig hårfri och vacker hud då den inte enbart jobbar på håren utan även strukturen på huden.  

Behandlingen utförs av hudterapeut som har kunskap om hudens anatomi och hårets växtfaser.

Release Peeling löser upp keratin som är den substans håret är uppbyggt av. Behandlingen arbetar direkt på håret samt inne i hårfollikeln. Release Peeling tillsammans med hairreducer från Susanne Melchiorsen jobbar i synergi och hårväxten kommer att minska på sikt även kunna försvinna permanent. 

Release Peeling är vägen till vacker, slät och hårfri hud. Det är en mångsidig behandling, en magisk ansiktsbehandling som ger extra effekt eftersom du blir hårfri och huden blir ren, fräsch och lystergivande.

Det minskar inte bara hårväxten utan utan det ger fina resultat på hudens struktur såsom linjer, rynkor, ojämnheter och pigmenteringar. Release Peeling ger även resultat av alla typer av ärr från akne, operationer, bristningar mm. Hudproblem som du annars brukar behandla i specifika ansiktsbehandlingar. 

Release Peelings är en resultatinriktad ansiktsbehandling för hår och hud. 

 • Borttagning av oönskad hårväxt för fina hår
 • Tar bort döda hudceller.
 • Reducerar linjer och rynkor.
 • Minskar ärr och stora porer.
 • Minskar pigmentförändringar.
Hårborttagning ansikte

Hur går behandlingen till?
Release Peeling tar bort vellushår(fjunigt hår) utan att stimulera hårväxten. Release Peeling löser upp keratin som är den substans håret är uppbyggt av. Behandlingen arbetar direkt på håret samt inne i hårfolikeln.

Det ökar alltså inte hårväxten som det kan göra när du drar ut håret med roten som vid trådning, vaxning och pincett. Peelingen är basisk och ligger på huden 30 sek -10 min. Efter behandlingen upplevs huden fräsch med ny lyster. 

Uppstartskur-Release Peeling
Första gången du gör hårborttagningen upprepas  behandling efter 3-7 dagar. Därefter följer du hårets växtfas. Vi lägger tillsammans upp en plan för vilken intervall som kommer passa för dig.

Vanligtvis landar man på en intervall runt  3-4 veckors mellanrum.  Håret växer tillbaka olika snabbt för varje person. Vid första behandlingen krävs att du köper med en efterbehandlingskräm Rose Defence. Som normaliserar huden och hudens PH värde. För att uppnå bästa resultat med din behandling.

Upplägg Release Peeling Kur om två behandlingar.

 • Första behandlingen med Release Peeling
 • Köp med Rose Defence creme hem. Använd 7 dagar efter ansiktsbehandling med Relese Peeling
 • Applicera Rose Defence dagen innan återbesök för Release Peeling.
 • Återbesök 3-7 dagar efter första behandlingen. 
 • Behandla huden med Rose Defence i sju dagar efter Release Peeling.
 • Applicera alltid  Rose Defence dagen innan du kommer på återbesök. 

För ett ännu effektivare resultat behandlar man hemma med Hair reducer serum 2 ggr/dag i 14 dagar efter behandlingen. Denna produkt går ner i hårsäcken och bromsar tillväxten och på längre sikt kommer inte håren tillbaka. Hur många behandlingar krävs är individuellt. Du kan med fördel använda Hair reducerade efter din hårborttagning med epilering Epilering

Jag rekommenderar behandling av hela ansiktet för att kunna dra nytta av de fina effekterna Release Peeling ger på huden och dess struktur. Om så önskas går det att välja överläpp + haka. 

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.