Sök
Stäng denna sökruta.

Köpvillkor

18 Årsgräns:
För att handla på Vackrare Hudhälsa av Linnea ska du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla från denna e-handel. 

 Priser och Betalning:
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.  Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se.

Frakt:
Enhetsfrakt 59:- inom Sverige. Din beställning skickas som Varubrev med PostNord

Ångerrätt:
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Kontakta Vackrare Hudhälsa av Linnea för att få en blankett för ångerrätt som du ska fylla i. På blanketten ska tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. 

 Ångerrätten gäller inte om:
Du har tagit dina varor i bruk. Samtliga förseglingar måste vara obrutna och varan ska vara oöppnad. Det är du som konsument som står för returfrakten om du gör anspråk på ångerrätt. Det är viktigt att du förpackar varorna väl, skulle transportskador ha uppkommit under returfrakten mottages ej skadade varor. 

Skulle du returnera varor utan att ha kontakta oss innan, om transportskador uppstått under returfrakten eller att varan är tagen i bruk eller förseglingar är brutna och förpackningar öppnade gäller ej ångerrätten. Vi skickar endast tillbaka produkter till kund begär detta med ifylld blankett om ångerrätt samt betalar frakten.

Läs  lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal (SFS 2005:59) på riksdagen.se 

Läs mer om dina rättigheter som konsument på www.konsumentverket.se

Leveranser:
Din order levereras inom 1-5 vardagar med PostNord. Fast pris 59 kr för leveranser inom Sverige. Din beställning skickas som Varubrev med PostNord och delas ut i din brevlåda eller fastighetsbox. Om paketet inte ryms i postlådan eller fastighetsboxen lämnas paketet vid dörren eller postlådan. Endast i undantagsfall kan Varubrevet bli aviserade till ombud, t ex vid framkomlighetsproblem.  Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer:
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

Varulager:
Om en vara är slut på lagret får du ett meddelande via mail eller sms. Leveranstiden kan då tvingas förlängas något. Vackrare Hudhälsa av Linnea reserverar sig för slutförsäljning av produkter.

Information
Vackrare Hudhälsa av Linnea

Amerikagatan 3
414 63 Göteborg
E-post: info@vackrarehud.se

Organisationsnummer: 6607206247

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.