Kurer

Carboxyterapi
Behandlingen är en riktig boost för huden och rekommenderas för den som är i behov av kollagen & elastinstimulering. Passande för vävnadsåtstramning och blekning av hud, reduktion av mörka påsar under ögonen. Rengöring, enzympeeling därefter appliceras en gelé på huden efterföljt av masken som tillsammans aktiverar och syresätter huden utan fysiskt obehag. Genom att frisätta koldioxid i huden så aktiveras en omedelbar syresättning som bidrar till ökad näringstillförsel, stimulans av produktion av kollagen och elastin. Carboxy behandlingen omnämns ofta som en Champagne behandling då upplevelsen är som att hälla sprakande champagne på huden. Masken ligger kvar på huden i ca: 20-25 minuter. En behandling utöver det vanliga.

Diamond Microdermabrasion
Är effektiv, djuprengörande och smärtfri metod. Behandlingen reducerar fina linjer, ytliga akneärr, förbättrar pigmeteringar och solskador. Du får en fräschare hud med en fantastisk lyster och en jämnare hudstruktur. I behandlingen ingår. Rengöring, Microdermabrasion/Diamant peeling, porrengöring med skin scrubber, ultraljud, mask, eftervårdande produkter.

Microneedling
Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion, något som kommer att bidra till att återställa hudens täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar. Minska pigmentering, göra tunn hud lite tjockare, förminska olika typer av ärr och minskar utvidgade blodkärl.

Kombo Microneedling/Kemisk peeling
En mycket effektiv kur där vi kombinerar microneedling med kemisk peeling från Medik8. Vi kör varannan gång med ca 2-4 veckors mellanrum. Vid första tillfället lägger vi upp en behandlingsplan tillsammans. I kuren ingår 3st kemiska peels samt 3 st microneedling.

Kemisk peeling
Reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar. Efter varje kemisk peel appliceras den läkande specialmasken Ultimate Recovery. Denna Bio-Cellulose Zinc Mask innehåller bl.a. zink och hyaluronsyra som kraftfullt lugnar och återfuktar den peelade huden.

12 Weeks to wow
Reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar. Efter varje kemisk peel appliceras den läkande specialmasken Ultimate Recovery. Denna Bio-Cellulose Zinc Mask innehåller bl.a. zink och hyaluronsyra som kraftfullt lugnar och återfuktar den peelade huden.

PRX-T33
Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

Vid kurer betalas hela beloppet vid första behandlingstillfället.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.