Digital Hudanalys


Hudvård ska vara enkelt och lätt oavsett var du bor.
Nu finns möjligheten för dig som inte kan besöka den fysiska salongen, att få lika god vägledning och rådgivning av en Auktoriserad Hudterapeut gällande din hud, vid ett digitalt möte.

Digital Hudanalys på ett nytt sätt.
Vackrare Hudhälsa av Linnea gör det på ett helt nytt sätt än det traditionella formuläret som du kanske har provat tidigare online?

Du behöver inte fylla i ett formulär.
För att vi ska komma mer exakt hur din hud mår använder jag mig av en tillförlitlig metod. Jag ställer frågor och du svarar, utan att behöva fylla i något formulär där du själv ska uppskatta tillståndet på din hud. Du slipper också processen med att skicka  dina svar.

Auktoriserad Hudterapeut med gesällbrev.
Du träffar mig Linnea Johansson. Jag är grundare och ägare av hudvårdssalongen samt webshoppen Vackrare Hudhälsa av Linnea.

Jag är Auktoriserad Hudterapeut med svensk och internationell Cidesco examen samt innehar gesällbrev. Jag brinner för hud och hudhälsa. Jag vill gärna hjälpa dig att få en frisk, fräsch och välmående hud. 

Digitalt möte
Vi träffas vid ett digitalt möte. Via Google meet eller FaceTime.  Med mina frågor och dina svar bildar jag mig en uppfattning om din hudtyp och ditt hudtillstånd d.v.s. kondition på huden. Jag guidar dig under hela vårt möte. Frågorna är lätta att besvara. Det kan vara frågor som, Använder du några hudvårdsprodukter? Stramar huden efter du tvättat dig? Har du några allergier? o.s.v.

Förberedelser.
Du ska vara osminkad och håret uppsatt om du har långt hår. Sitt nära ett fönster eller vid bra ljus ex. lampor som motsvarar dagsljus. Ha gärna en spegel till hands. Då du kanske måste titta i spegel om jag frågar efter ytliga kärl för att nämna något exempel. Ha gärna dina hudvårdsprodukter som du använder för tillfället inom räckhåll. 

När Hudanalysen är klar. Hudanalysen skickas till dig på mejl samt ett förslag på en personligt anpassad hudvårdsrutin baserad på vad vi kommit fram till under vår digitala hudanalys.

Boka tid.
Boka din digitala hudanalys nedan. Uppge på bokningen meddelanderutan om du önskar Google meet eller FaceTime . Vid FaceTime bli du uppringd och väljer du Google meet får du en länk skickad till dig som du ansluter när du har din tid.

Betalning.
Betalningen görs i samband med hudanalysen via swish eller faktura.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.