Sök
Stäng denna sökruta.

Digital Hudanalys

När du vet din hudtyp blir hudvård enkelt.
Din hudtyp och ditt hudtillstånd ligger till grund för att du ska lyckas med din hudvård och få en god hudhälsa. Det är inte alltid så lätt att lista ut själv vad din hud behöver och hur den mår, utan då kan en digital hudanalys vara till hjälp.  Jag som är auktoriserad Hudterapeut hjälper dig reda ut.

Boka digital hudanalys via vidomöte
Ge dig själv möjligheten att göra en digital hudanalys. Vi träffas genom ett videomöte. Du möter Linnea, Auktoriserad Hudterapeut. När videomötet är klart vet du vilken hudtyp och hudtillstånd din hud har. Tveka inte, gör din hudanalys idag.

Digital Hudanalys på ett nytt sätt.
Vackrare Hudhälsa av Linnea gör det på ett helt nytt sätt än det traditionella formuläret som du kanske har provat tidigare online? Att få vetskap om din hudtyp och hudtillstånd ligger till grund när du ska välja dina hudvårdsprodukter. Hudvårddsprodukterna har ett syfte och serier efter hudtyp och hudtillstånd. När du vet hur du ska behandla din hud kommer resultaten och du får en välmående och fräsch hud. 

Du behöver inte fylla i ett formulär.
För att vi ska komma mer exakt hur din hud mår använder jag mig av en tillförlitlig metod. Jag ställer frågor och du svarar, utan att du behöva fylla i något formulär där du själv ska uppskatta tillståndet på din hud. Du slipper också processen med att skicka in dina svar. Jag skickar analysen till dig.

Auktoriserad Hudterapeut med gesällbrev.
Du träffar mig Linnea Johansson,  Auktoriserad Hudterapeut med svensk och internationell Cidesco examen samt innehar gesällbrev.

Jag är grundare och ägare av hudvårdssalongen samt webshoppen Vackrare Hudhälsa av Linnea. Om Vackrare

Jag finns här för dig och din hud.
Jag brinner för hud och hudhälsa. Jag hjälper dig att få en frisk, fräsch och välmående hud.

Digital Hudanalys

Digitalt möte
Vi träffas vid ett digitalt videomöte. Via Google meet eller FaceTime.  Med mina frågor och dina svar bildar jag mig en uppfattning om din hudtyp och ditt hudtillstånd d.v.s. kondition på huden. Jag guidar dig under hela vårt möte. Frågorna är lätta att besvara. Det kan vara frågor som, Använder du några hudvårdsprodukter? Stramar huden efter du tvättat dig? Har du några allergier? o.s.v.

Förberedelser.
Du ska vara osminkad och håret uppsatt om du har långt hår. Sitt nära ett fönster eller vid bra ljus ex. lampor som motsvarar dagsljus. Ha gärna en spegel till hands. Då du kanske måste titta i spegel om jag frågar efter ytliga kärl för att nämna något exempel. Ha gärna dina hudvårdsprodukter som du använder för tillfället inom räckhåll. 

När Hudanalysen är klar. Hudanalysen skickas till dig på mejl samt ett förslag på en personligt anpassad hudvårdsrutin baserad på vad vi kommit fram till under vår digitala hudanalys.

Boka tid.
Boka din digitala hudanalys nedan. Uppge på bokningen meddelanderutan om du önskar Google meet eller FaceTime . Vid FaceTime bli du uppringd och väljer du Google meet får du en länk skickad till dig som du ansluter när du har din tid.

Betalning.
Betalningen görs i samband med hudanalysen via swish eller faktura.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.