Om Vackrare

Linnea Johansson heter jag som är ägare och grundare till Vackrare Hudhälsa av Linnea. År 2010 utbildade mig till Hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg och har svensk och internationell Cidesco examen. Efter några år som ansvarig över behandlingsavdelningen på Göteborgs finaste SPA startade jag min hudvårdssalong Vackrare i charmiga Majorna.

Min passion

Är hud och hudhälsa. Varje individ är unik och jag gör mitt yttersta för att du ska få en frisk, hälsosam och vackrare hud. Jag arbetar enligt min beprövade strategi ”trestegsmetoden” 

Vi jobbar i steg med din hud och bygger upp konditionen från grunden för att skapa en välmående hud som sedan går över i resultat. Tillvägagångssättet gör att du får en balanserad hud utan negativa överraskningar.  

Som kund hos Vackrare får du ta del av det senaste inom professionell hudvård i kombination med förstklassig upplevelse. Jag ger dig råd och rekommendationer hur du ska ta hand om din hud hemma. På så vis får du ett hållbart och varaktigt resultat av din behandling.

Min kunskap är din trygghet

Jag är medlem i branschrådet SHR samt innehavare av Gesällbrev. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har en gedigen utbildning och utför professionella hudvårdsbehandlingar. Jag arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Jag utbildar mig kontinuerligt inom befintliga och nya områden.

Vision

För att uppnå vackrare hudhälsa bygger man hudkonditionen från grunden. Det finns inga genvägar till vackrare hud.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.