Sök
Stäng denna sökruta.

Om Vackrare

Linnea Johansson heter jag Auktoriserad Hudterepeut, ägare och grundare till hudvårdssalongen Vackrare Hudhälsa av Linnea  i Göteborg.

Jag är utbildad Hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg och har svensk och internationell Cidesco examen. 

Under flera år arbetade jag som ansvarig över behandlingsavdelningen på Göteborgs bästa SPA.
Längtan efter en egen hudårdssalong blev påtagliga och jag startade min egen hudvårdssalong Vackrare Hudhälsa av Linnea i charmiga Majorna -2012

Vackrare hudhälsa av Linnea. Hudvårdssalong i Göteborg. Auktoriserad hudterapeut.

Min passion

Är hud, hudvård, hudhälsa och hudvårdsprodukter.  Varje individ är unik och jag tycker det är väldigt intressant att göra hudanalyser som ingår i alla mina ansiktsbehandlingar och är grunden för din hudhälsa.

Din hud har en historia och en nutid. När jag bildat mig en uppfattning om just din hudresa blir det enkelt för mig att anpassa bästa valet av hudvårdsprodukter för dig i ansiktsbehandlingarna och även rekommendationer i din hemvårdsrutin.

 Jag gör mitt yttersta för att du ska få en frisk, hälsosam och vackrare hud. Jag arbetar efter min framtagna filosofi där jag jobbar i steg med din hud. Vi utgår från tre arbetsord Analys-Balans-Resultat 

Efter en grundlig hudanalys faställer vi din hudtyp och vilken kondition/hudtillstånd din hud befinner sig i. Vi skräddarsyr en hudvårdsrutin med hudvårdsprodukter som passar för det aktuella hudtillståndet. 

Tillsammans når vi  önskvärda resultat för din hudhälsa, detta sker gradvis för att förhindra överbehandlad hud. Tillvägagångssättet gör att du får en välmående och fräsch hud utan negativa överraskningar.  

Som kund hos Vackrare får du ta del av det senaste inom professionell hudvård i kombination med förstklassig upplevelse. Jag ger dig rekommendationer och konsultation  på hur du ska ta hand om din hud hemma på bästa sätt. På så vis får du ett hållbart och varaktigt resultat av din ansiktsbehandling.

Min kunskap är din trygghet

Jag är medlem i branschrådet SHR och innehavare av Gesällbrev. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har en gedigen utbildning i hudterapeutyrket och utför professionella hudvårdsbehandlingar.

Jag arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Jag utbildar mig kontinuerligt inom befintliga och nya områden. Allt för att du ska känna dig säker när jag du besöker mig för dina hudvårdsbehandlingar.

Jag har flera uppdrag för SHR,  Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation där jag sitter med som ledamot i Utbildningsutskottet samt utfärdar kvalitetsgranskningar på de nio SHR godkända skolor som finns i Sverige. Där de utbildar dagens hud och spa terapeuter.

Jag är jurymedlem i ”The Skincare Professionals Awards” tävlingen som anordnas av SHR.  Syftet med tävlingen är att lyfta fram de professionella hudterapeuternas främsta arbetsredskap – de professionella hudvårdsprodukterna från välkända hudvårdsleverantörer.

Vision

Min vision är att leverera resultat som syns och känns med professionella behandlingar och hudvårdsprodukter som är noga utvalda för just din hud. Min strävan är att erbjuda dig det bästa inom hudvård för att ge dig en frisk , hälsosam och vackrare hudhälsa. Jag är din partner hela vägen mot resultat.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.