Om Vackrare

Linnea Johansson heter jag Auktoriserad Hudterepeut, ägare och grundare till hudvårdssalongen Vackrare Hudhälsa av Linnea  i Göteborg.

Jag är utbildad Hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg och har svensk och internationell Cidesco examen. 

Under flera år arbetade jag som ansvarig över behandlingsavdelningen på Göteborgs finaste SPA.
Längtan efter en egen hudårdssalong blev påtagliga och jag startade min egen hudvårdssalong Vackrare Hudhälsa av Linnea i charmiga Majorna -2012

Min passion

Är hud och hudhälsa. Varje individ är unik och jag gör mitt yttersta för att du ska få en frisk, hälsosam och vackrare hud. Jag arbetar efter min framtagna filosofi där jag jobbar i steg med din hud. Vi utgår från tre arbetsord Analys-Balans-Resultat 

Efter en grundlig hudanalys faställer vi din hudtyp och vilken kondition/hudtillstånd din hud befinner sig i. Vi skräddarsyr en hudvårdsrutin med hudvårdsprodukter som passar för det aktuella  hudtillståndet. 

Tillsammans når vi  önskvärda resultat för din hudhälsa,  detta sker gradvis för att förhindra överbehandlad hud. Tillvägagångssättet gör att du får en välmående och fräsch hud utan negativa överraskningar.  

Som kund hos Vackrare får du ta del av det senaste inom professionell hudvård i kombination med förstklassig upplevelse. Jag ger dig rekommendationer och konsultation  på hur du ska ta hand om din hud hemma på bästa sätt. På så vis får du ett hållbart och varaktigt resultat av din ansiktsbehandling.

Min kunskap är din trygghet

Jag är medlem i branschrådet SHR samt innehavare av Gesällbrev. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har en gedigen utbildning i hudterapeutyrket och utför professionella hudvårdsbehandlingar. Jag arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Jag utbildar mig kontinuerligt inom befintliga och nya områden. Jag har två uppdrag för SHR,  Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation där jag sitter med som ledamot i Utbildningsutskottet samt utfärdar kvalitetsgranskningar på de nio SHR godkända skolor som finns i Sverige. Där de utbildar hudterapeuter. 

Vision

Min vison är att leverera resultat som syns och känns med hudvårdsprodukter som är noga utvalda för just din hud. Min strävan är att erbjuda dig det bästa inom hudvård för att ge dig en frisk , hälsosam och vackrare hudhälsa. Jag är din partner hela vägen mot resultat.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.