Sök
Stäng denna sökruta.

Release Peeling

Release Peeling från hudvårdsföretaget  House of Susanne Melchiorsen.  

Release Peeling ersätter Alkaline wash hårborttagning för fjunigt hår i ansiktet. Men har även andra professionella ansiktsbehandlingar med synliga resultat på kort tid. Hos Vackrare Hudhälsa av Linnea kommer du hitta hårborttagning för vacker, len och hårfri hud. Release Peeling löser upp hårets keratin ända ned till hårsäcken och kan tillsammans med hårreducerare från Susanne Melchiorsen kan det ta bort håret permanent. 

Historia
Susanne Melchiorsen hade problem med akne som ung och förvandlade sitt problem till hennes livsverk.

-1982 tar  Susanne Melchiorsen examen  utbildad Cidesco-Kosmetolog. (Kan jämföras med Cidesco-Hudterapeut som är begreppet i Sverige.) Hennes hud hade blivit bättre men hon sökte sig utomlands för forskning och bygga på mer kunskap inom ett holistiskt perspektiv. Vilket ledde till många tankar och ett driv att förbättra hudhälsan med effektiva hudvårdsprodukter. Vilket bör följas upp med rätt sammansatt kost med vitaminer, mineraler, örtteer,  träning och andningsövningar Idag driver hon två egen kliniker i Danmark. Utbildar hudterapeuter i hela norden samt skapat två hudvårdsserier.

Det är med stor glädje jag tar in Release Peeling från House of Susanne Melchiorsen hårborttagningen för fjunigt och fint hår till Vackrare Hudhälsa av Linnea.


Behandling med Release Peeling

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.