Sök
Stäng denna sökruta.

Bryn, Fransar, Lash lift

Frans och brynbehandling
Välskötta bryn och fransar förhöjer karaktären i ditt ansikte. Färg och form ger en öppen och pigg blick. Grundfärg på fransar och bryn gör att din ögonmakeup går snabbare att lägga samt ger ett snyggare resultat. Färgen sitter ca. 4-6 veckor.

Lashlift
Behandlingen för dig som önskar naturligt böjda fransar. Med Elleebana Lashlift får du upp fransarna direkt inne vid roten och ögat får en pigg och vaken blick. Fransarna upplevs som lite längre och tätare. Behandlingen fungerar på både korta och långa fransar. Snyggast resultat blir det om du färgar dina fransar i samband med böjningen. Hållbart resultat ca. 6-8 veckor.

Behandlingsbild Lashlift

OBS! Har du skadade fransar eller väldigt tunna fransar, vårda dem med ögonfransserum i två månader innan du gör lashlift. Det samma gäller om du nyligen har tagit bort dina fransar efter en fransförlängning. Kvalitén på dina fransar är avgörande för ett lyckat resultat.

Skötselråd: Använd inte rengöring eller makeup på fransarna under de första 24 timmarna efter behandlingen. Då fixerar sig permanenten ordentligt.

För ett hållbart resultat, undvik vattenfast mascara och eyemakeup remover med olja.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.