Sök
Stäng denna sökruta.

Hudanalys och Konsultation

Hudanalys

Att få vetskap om din hudtyp och hudtillstånd ligger till grund för att du ska veta vilka hudvårdsprodukter som passar för din hud. Först då kan du lyckas med hudvården hemma så du få en välmående hud. 
Vid en hudanalys tittar jag igenom din hud område för område. Jag bildar mig en uppfattning om vilken hudtyp du har. 
Jag klämmer och känner på huden för att kolla upp hudens kondition det vi hudterapeuter benämner för hudtillstånd. Du får tips och råd hur du ska ta hand om din hud hemma och vilka hudvårdsprodukter som passar för att du ska få en god hudhälsa.

Kom gärna osminkad. Ögonmake går bra.
Välkommen med din bokning.

Konsultation

Hos Vackrare Hudhälsa av Linnea får du kostnadsfri konsultation. Är du osäker på vilken Ansiktsbehandling som passar dig.? Funderar du på permanent hårborttagning med Epilering eller har du oönskad hårväxt med fjuniga ansiktshår? Då kan  Release Peeling vara något för dig. Önskar du mer info?  Boka in en konsultation! Jag hjälper jag dig reda ut. Välkommen med din bokning.

Pionpoint skincare program

Med min metod hjälper jag dig att bli expert på din egen hud. Du får kunskap om hur du kan jobba i steg med din hud så du uppnår en optimal hudhälsa. Du kommer att förstå vikten av att använda rätt produkter för just din hudtyp. Du får hjälp med att lägga upp en hudvårsrutin skapad för din unika hud. Med den vetskapen eliminerar du dyra kostnader för felköp samt minskar risken för överbehandlad hud. Du vinner en godhudälsa som gynnar hud och plånbok.

Priser

Hudhälsa med Linnéa på Vackrare hud i Göteborg

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.