Kemiska Peels

Kemisk peeling
Reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar. Efter varje kemisk peel appliceras den läkande specialmasken Ultimate Recovery. Denna Bio-Cellulose Zinc Mask innehåller bl.a. zink och hyaluronsyra som kraftfullt lugnar och återfuktar den peelade huden.

För att uppnå maximal effekt av kemisk peeling rekommenderas en kur på 6 behandlingar. Läs mer här.

AHA/PHA Peeling
Ansiktsbehandling med AHA/PHA syror som har en exfolierande effekt samt ökar hudens förnyelseprocess. Resultatet är en jämn, klar hud med ökad lyster och spänst. Effektiv mot acne, acneärr, storporig hy, pigmentfläckar och rynkor. Passar alla hudtyper.

Kemisk Peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder för att reducera ålderstecken och förbättra hudstrukturen.

Vetenskapen har gått framåt oerhört mycket de senaste åren och Medik8 använder sig av Kiralt korrigerade syror som reducerar irritationer avsevärt.

Våra syror är extremt säkra trots det oerhört låga PH-värdet och den höga koncentrationen.

Om du inte tidigare fått en kemiskt peeling är du välkommen på en konsultation. Då förklarar vi vad du kan förvänta dig och samtidigt göra ett litet allergitest av den utvalda syran.

Efter vår Kemiska Peeling kan du gå tillbaka till ditt arbete igen. Du kommer endast att vara lite rosigt röd under ca en timme efter behandlingen.

Nedan beskriver vi våra olika Kemiska Peelingar:

Marknadsledande Peels:
Medik8 erbjuder ett brett utbud av olika peelingbehandlingar anpassade efter olika hudtyper och behov. Samtliga ger synliga resultat.

Rewind Peel:
Formula som specifikt hjälper till att främja kollagenproduktion för att minska uppkomsten av fina 
linjer och rynkor. Ojämnheter bleknar bort och huden blir synligt jämn och föryngrad.

Even Peel:
Uppljusande peel som riktar sig till hud med solskador, hyperpigmentering och glåmig, ojämn hudton. Melaninproduktionen minimeras och pigmenteringar bleknar för en jämnare hud med förnyad lyster.

Clarity Peel:
Kraftfull blandning av syror som sjunker djupt ner i porerna för att effektivt avlägsna orenheter och göra huden renare och klarare. Snabbt blir blemmor och orenheter under kontroll och risken för framtida utbrott minskas dramatiskt.

Universal AHA Peel:
Lämplig för alla och för alla hudproblem. Gör huden synligt ljusare, jämnare, mjukare och revitaliserad. Idealisk för förstagångskunden eller för att upprätthålla resultat från andra peels.

Sensitive PHA Peel:
Peelingen för extremt känslig hud som lätt får hudrodnad. Ger huden synligt slät hudstruktur och hjälper till att främja en starkare hudbarriär.

Eye Reveal Peel:
Mjuk men samtidigt effektiv peeling som riktar sig specifikt på att minskar tecken på åldrande runt det känsliga ögonområdet.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.