Sök
Stäng denna sökruta.

Kryoterapi – Cryo Alfa

CryoAlfa är en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid för att frysa bort pigment, hudfläckar och förstöra godartade hudförändringar. Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri. Risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.

Med Cryoalfa fryser vi enkelt bort godartade hudförändringar som t.ex.

  • Hudflikar
  • Hemangioma
  • Pigmentfläckar /åldersfläckar
  • Vårtor
  • Fettknölar
  • Fibrom

Hur går det til?
Behandlingen är snabbt, effektivt och säker utan att skada frisk vävnad. Under kryoterapibehandlingen blir det behandlade området vitt. Efter att det vita, frysta området tinar, uppstår en rodnad som gör området rött och lite svullet. Efter behandlingen kan en blåsa uppstå över det behandlade området. Detta är vanlig och normalt. Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa.

Sårskorpan faller bort av sig självt efter ca 1-2 veckor. Beroende på omfattningen av frysningen kan en ny sårskorpa bildas och processen upprepar sig. Återfall av hudförändringar kan förekomma.

Skadan kommer att vara helt läkt inom 2-6 veckor. Behövs upprepade behandlingar kan man göra dessa med ca 4 veckors mellanrum. Vid återbesök ges 20% rabatt på ordinarie pris.

Vissa typer av hudförändringar kan behöva undersökas av läkare innan de avlägsnas.

Priser

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.